despre    agenda   inregistrare   locatie  

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „Noutati privind suplimentele alimentare”, care se va desfasura in data de 13 octombrie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti, Blvd. Alexandru Serbanescu nr. 87, sector 1.

Scopul Seminarului este de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti, evenimentul avand caracter interactiv. Astfel, participantii vor avea posibilitatea de a beneficia de schimbul de informatii ce se va realiza in cadrul dezbaterilor, precum si de experienta si expertiza lectorilor prezenti:
Doamna dr. Tatiana Onisei - Sef Serviciul National al Plantelor Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului;
Doamna Conf. dr. Corina Zugravu - Expert, MD, Ph.D. Igiena Alimentatiei si Nutritie.

SUBIECTE prezentate:
Reglementari in vigoare referitoare la suplimentele mineralo-vitaminice;
Aditivi permisi in suplimentele alimentare si etichetarea lor;
Noul Regulament European nr. 2283/2015 privind "Novel Food si ingredientele Novel" din suplimentele alimentare (referiri practice la speciile botanice si evaluarea sigurantei acestora de catre Comisia Europeana);
Oportunitatea de participare la proiectul POC, transfer care urmeaza a fi implementat de IBA-Bucuresti (acces la baza de date a SNPMAPS si a bibliotecii stiintifice; activitati de cercetare experimentala si demonstrativa) - sprijin financiar guvernamental pentru operatorii care devin parteneri IBA.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.