despre  agenda inregistrare locatie  

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul „Implementarea noilor prevederi legale in domeniul situatiilor de urgenta; Norme de avizare-autorizare a constructiilor, instalatiilor si amenajarilor; Organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor la nivelul operatorilor economici”, care se va desfasura in perioada 22 - 23 iunie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu nr. 87, sector 1.

Tematica propusa pentru dezbateri face referire la:
- Activitatea de control privind prevenirea situatiilor de urgenta;
- Criterii de stabilire a consiliilor locale si operatorilor economici care au obligatia de a angaja cel putin un cadru tehnic sau personal de specialitate cu atributii in domeniul apararii impotriva incendiilor;
- Dispozitii generale privind instruirea salariatilor in domeniul situatiilor de urgenta;
-Prevederi generale privind proiectarea si executarea constructiilor, instalatiilor si amenajarilor;
- Conditii generale de performanta la foc a constructiilor;
- Cunostinte generale privind instalatiile aferente constructiilor;
- Realizarea adaposturilor de protectie civila;
- Notiuni legate de avizare/autorizare, privind securitatea la incendiu si protectia civila;
- Norme generale de aparare impotriva incendiilor la exploatarea constructiilor, instalatiilor si amenajarilor;
- Norme specifice de aparare impotriva incendiilor la constructii, instalatii si amenajari; Dispozitii generale de aparare impotriva incendiilor specifice.
* Participantii sunt rugati sa transmita anterior desfasurarii seminarului problemele si spetele care doresc sa fie abordate in cadrul dezbaterii.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la aceasta dezbatere, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Cursului si Formularul de participare.