despre    agenda   inregistrare   locatie  

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la evenimentul “Masterclass in managementul stresului la locul de munca”, care se va desfasura in perioada 25 - 27 mai 2016, la Hotel Mara, Sinaia.

Trainingul combina cele mai recente abordari psihologice cu tehnici practice de crestere a rezilientei la stres, evidentiaza problemele structurale profunde care cauzeaza stresul si va pune la dispozitie o serie de instrumente care sa va ajute in dezvoltatea unor abilitati de construire a strategiilor antistres.

Exercitiile practice sunt orientate spre dezvoltarea abilitatilor necesare pentru a intelege situatiile de stres si a le folosi in avantajul dumneavoastra - sa creati relatii pozitive, bazate pe incredere si echilibru, o comunicare eficienta, sa lucrati cu succes cu personalitati puternice, sa gestionati stresul de performanta, sa faceti fata sarcinilor dificile si sa evitati epuizarea.

Noi va sprijinim pentru a schimba cu adevarat in bine starea dumneavoastra de spirit, cariera si mediul de lucru.

In cadrul discutiilor se va pune accent pe:
- Stresul si efectele lui;
- Abordari psihologice: tipuri de stres si metode de interventie; exercitii;
- Tehnici de interventie pentru cresterea rezilientei la stres; exercitii de creativitate;
- Surse generatoare de stres; exercitii, jocuri comunicationale;
- Tipuri de personalitate si reactia la stres; tehnici si strategii, joc de rol;
- Reactii fiziologice la stres; exercitii, tehnici de autocontrol;
- Tipuri de conducere - modus operandi;
- Conexiunea dintre motivatie, trebuinte si reactia la stres.

Participand la acest eveniment veti beneficia de experienta doamnei lector Maria VELICA - psiholog, trainer cu experienta vasta in acest domeniu, colaborator MEDA CONSULTING in cadrul a numeroase proiecte.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.