despre    agenda   inregistrare   locatie  

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema “Gestionarea activitatii de SSM la locurile de munca cu risc datorat atmosferelor explozive”, care se va desfasura in data de 7 decembrie, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu Nr. 87, Sector 1.

Scopul Seminarului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate in acest domeniu si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti.

SUBIECTE dezbatute:
- Obligatii legislative (HG nr. 1058/2006). Cum definim “atmosfera exploziva” din punct de vedere SSM?
- Echipamente si sisteme protectoare destinate utilizarii in atmosfere potential explozive. Grupe si categorii de echipamente.
- Document privind protectia impotriva exploziilor. Ce este si cine il elaboreaza?
- Clasificarea locurilor unde pot sa apara atmosfere explozive din punct de vedere SSM
- Ordinul nr. 1.636 din 25 aprilie 2007 privind aprobarea reglementarii tehnice "Normativ privind prevenirea exploziilor pentru proiectarea, montarea, punerea in functiune, utilizarea, repararea si intretinerea instalatiilor tehnice care functioneaza in atmosfere potential explozive", indicativ NEx 01-06
- Atestate GANEx
- Studii de caz si Atelier de lucru

In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.

Meda Consulting este acreditata ca si furnizor de formare profesionala pentru pentru cursul autorizat “Manager al sistemului de management, securitate si sanatate in munca” – cod COR 325709, de aceea in cazul in care sunteti interesati sa obtineti aceasta calificare , va rugam sa ne contactati.