despre    agenda   inregistrare   locatie  

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema “Obligatiile care revin operatorilor economici, conform Legii 59/2016 – SEVESO - pentru prevenirea accidentelor majore in care sunt implicate substante periculoase”, care se va desfasura in perioada 14 - 15 decembrie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu Nr. 87, Sector 1.

Scopul Seminarului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate in acest domeniu si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti.

LECTORI:
doamna Maria Nica - Sef Serviciu EMAS - Managementul Riscului, Directia Controlul Poluarii si Reglementari, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului;
doamna Elena Balica - Consilier Superior, Directia Controlul Poluarii si Reglementari, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.

SUBIECTE dezbatute:
Obigatiile generale ale operatorilor economici privind implementarea Legii SEVESO. Rolul responsabilului pentru managementul securitatii la nivelul amplasamentului;
Notificarea operatorului economic de incadrare sub incidenta prevederilor Legii SEVESO;
Raportul de Securitate si Politica de Prevenire a Accidentelor Majore;
Informarea publicului;
Notificarea de incident/ accident SEVESO;
Modificarea unei instalatii si modificarea inventarului de substante - obligatiile operatorilor;
Consultarea publicului si participarea la procesul decizional;
Interzicerea utilizarii;
Raportarea in SIM a notificarilor de incadrare si a notificarilor de incident/accident.


In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.