despre agenda inregistrare locatie

 

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „Noutati privind Legea SEVESO - obligatiilor operatorilor economici privind prevenirea accidentelor majore in care sunt implicate substante periculoase”, care se va desfasura in perioada 6 - 7 aprilie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu, nr. 87, sector 1.

Scopul Seminarului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate in acest domeniu si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti.

LECTORI:
doamna Maria Nica - Sef Serviciu EMAS - Managementul Riscului, Directia Controlul Poluarii si Reglementari, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului;
doamna Elena Balica - Consilier Superior, Directia Controlul Poluarii si Reglementari, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.

SUBIECTE dezbatute:
Prezentarea Legii SEVESO
Obligatii ale operatorilor economici:
notificarea de incadrare sub prevederile Directivei SEVESO III
obligatia privind informarea publicului
Obligatia intocmirii Raportului de Securitate si Politicii de Prevenire a Accidentelor Majore
Obligatia de notificare a accidentelor/ incidentelor in care sunt implicate substante periculoase
Notificarea accidentelor/incidentelor in cadrul Sistemului Integrat de Mediu
Studiu de caz – notificarea de incadrare a unui amplasament sub incidenta Directivei SEVESO III

In speranta ca aceasta dezbatere prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda seminarului, precum si formularul de participare.