Despre      Agenda      Inregistrare      Locatie
 

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „REACH, CLP & SDS: noutati in 2016 - spete & studii de caz”, care se va desfasura in perioada 11 - 12 mai 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu Nr. 87, Sector 1.

SCOPUL seminarului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate in acest domeniu si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti. Evenimentul constituie pentru operatorii prezenti o oportunitate de a clarifica problemele cu care se confrunta si de a se intalni cu reprezentantii autoritatii cu competente in acest domeniu de activitate, lectorii prezenti fiind specialisti din cadrul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, Directia Deseuri si Substante Chimice Periculoase.

SUBIECTELE dezbatute vor face referire la:
- Etapa a III-a de inregistrare
- Autorizarea conform Anexei 14
- CLP: obligatiile operatorilor economici, perioade de derogare
- SDS in acord cu noul termen CLP; obligatiile operatorilor economici
- Substante restrictionate / autorizate – termene de aplicare
- REACH consolidat
- REACH: preinregistrare, inregistrare, evaluare, autorizare, comunicare
- Clarificarea nelamuririlor legate de autorizarea chimicalelor
- Spete si studii de caz.
* Participantii sunt rugati sa transmita anterior desfasurarii seminarului problemele si spetele care doresc sa fie abordate in cadrul dezbaterii.

In speranta ca aceasta dezbatere prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda seminarului, precum si formularul de participare.