despre    agenda   inregistrare   locatie  

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema “Utilizarea informatiilor generate de REACH si CLP pentru asigurarea SSM - explicatii, exemple si exercitii”, care se va desfasura in data de 23 iunie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Blvd. Alexandru Serbanescu, nr. 87, Sector 1, Bucuresti.

~~~

LECTOR :
Doamna Tamara MORARIU - Inspector, Inspectia Muncii

In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.

 

TEMATICA:
Regulamentul CLP pentru protectia sanatatii lucratorilor (Ce trebuie sa faceti atunci cand primiti clasificari diferite de la furnizori diferiti? Cum stabiliti daca informatiile furnizorului despre clasificare sunt credibile? Cum va afecteaza modificarea etichetelor?)
Utilizarea informatiilor din fisa cu date de securitate REACH pentru indeplinirea cerintelor HG 1218/2006: evaluarea riscurilor, administrarea riscurilor, instruirea lucratorilor; DNEL – instrument REACH pentru stabilirea masurilor de administrare a riscurilor chimice
Utilizarea descriptorilor utilizarii: verificarea utilizarii substantei in interiorul scenariului de expunere REACH, estimarea expunerii profesionale, evaluarea riscurilor chimice profesionale, verificarea adecvarii substituirii
Autorizare/restrictionare – instrumente REACH pentru managementul riscurilor chimice (Ce trebuie sa faceţi daca substanta pe care o utilizati apare in lista intentiilor, a SVHC-urilor, a autorizatelor sau a restrictiilor?)
Subiecte fierbinti (CMR, nano, perturbatorii endocrini etc.)
Informatii pe Site-ul ECHA s.a.