despre    agenda   inregistrare   locatie  

          Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul „Organizarea si normarea muncii - tips & tricks”, care se va desfasura in perioada 20 - 22 iulie 2016, la Vox Maris Grand Resort, Costinesti.

SCOPUL seminarului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti privind modalitatile de asigurare a calitatii si cantitatii muncii, angajatorul fiind obligat sa normeze munca salariatului. Atributiile determina si caracterizeaza functia, insa din acestea nu reiese si cantitatea de munca la care ne-am obligat, iar o evaluare corecta a performantelor profesionale nu poate fi realizata fara normarea muncii.

TEMATICA propusa:
- Consideratii generale privind organizarea si normarea muncii. De la organizarea empirica la organizarea moderna;
- Parteneriatul social in organizarea si normarea muncii. Drepturile omului si demnitatea umana, valori fundamentale in organizarea si normarea muncii. Cerinte legale privind timpul de munca si salarizarea;
- Siguranta si eficienta, doua concepte inseparabile in procesul de organizare si normare a muncii. Rolul culturii organizationale privind organizarea si normarea muncii in deplina siguranta si cu maxima eficienta;
- Comunicarea, consultarea si colaborarea in organizarea si normarea muncii;
- Aspecte privind normarea stiintifica a muncii;
- Model fisa post pentru personalul din activitatea de organizare si normare;
- Programarea si distribuirea sarcinilor de munca si alocarea timpului de munca;
- Aplicatii practice privind organizarea si normarea, pe profilul participantilor.

Participand la eveniment, veti beneficia de experienta si expertiza domnului lector Marian ALEXANDRU - Specialist in riscuri, prevenire si protectie in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca.
In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.

Pentru inscrierile pana la data de 15 iulie 2016, insotitorul participantului beneficiaza de cazare gratuita.