despre    agenda   inregistrare   locatie  

 

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „Managementul situatiilor de urgenta - de la teorie, la practica”, care se va desfasura in perioada 3 - 5 august 2016, la Vox Maris Grand Resort, Costinesti.

Scopul Seminarului este de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti, evenimentul avand caracter interactiv. Astfel, participantii vor avea posibilitatea de a beneficia de schimbul de informatii ce se va realiza in cadrul dezbaterilor, precum si de experienta si expertiza lectorului prezent, domnul prof.dr.ing. Ioan FLUCUS - Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie Al. I. Cuza.

Temele abordate in cadrul lucrarilor Seminarului vor face referire la organizarea, principiile, atributiile, fluxul informational al sistemului national de management al situatiilor de urgenta, strategia nationala de prevenire a situatiilor de urgenta, institutii si organisme internationale cu atributii in gestionarea situatiilor de urgenta, riscuri generatoare de situatii de urgenta, reglementari legislative in domeniul situatiilor de urgenta, particularitatile operatiunilor complexe de prevenire si gestionare a situatiilor de urgenta determinate de inundatii, practici in operatiile de salvare in situatii de urgenta si reguli de comportare, utilizarea modelarii matematice si a programelor de calcul in evaluarea situatiilor de urgenta, aplicatii practice si studii de caz.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.

Pentru inregistrarile primite pana la data de 29 iulie 2016, insotitorul participantului beneficiaza de cazare bonus.