despre    agenda   inregistrare   locatie  

Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul „Gandirea bazata pe risc” – aplicatii in contextul standardului ISO 31000. Cum indeplinim cerintele referitoare la risc din standardele din familia ISO 9001 si seria ISO 14000, editia 2015”, care se va desfasura in perioada 8 - 9 iunie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti, Blvd. Alexandru Serbanescu, Nr. 87, Sector 1.

Seminarul se adreseaza:
- persoanelor care se ocupa de managementul riscurilor in organizatii de orice marime;
- responsabililor cu riscurile din entitati publice care implementează OSGG 400/2015 pentru aprobarea Codului controlului intern / managerial al entitatilor publice: directori executivi, manageri, sefi de departamente / compartimente / servicii / birouri, personal cu atributii de gestiunea riscurilor/ responsabili de risc, responsabili cu resursele umane, responsabili cu securitatea in munca, personal cu atribuții de planificarea continuitatii activitatilor, inspectori.
- responsabililor cu sistemul de managementul calitatii si al mediului / persoanelor care se ocupa cu implementarea sistemelor de management din familia ISO 9001 sau seria ISO 14000 si pregatesc trecerea la editia 2015 a acestor standarde
- auditorilor interni sau externi pentru sistemele de management al calitati si/sau de mediu.

 

TEMATICA:
- Managementul riscului – in contextul standardelor din familia ISO 31000
- Editiile standardelor ISO 9001 si ISO 14001 din 2015. Ce schimbari sunt? Gandirea bazata pe risc “Risk Based Thinking”
- Tehnici de evaluarea riscurilor – Standardul ISO 31010, aplicatii, studii de caz si dezbateri interactive
- Tratarea riscurilor - tinerea sub control a riscurilor cu costuri rezonabile; aplicatie: planificarea continuitatii activitatii
- Monitorizarea, revizuirea, comunicarea, consultarea si raportarea riscurilor
- Recomandari si ghidare pentru implementarea managementului riscului in organizatii; factori de succes si greseli uzuale; bune practici si studii de caz

LECTOR al seminarului va fi doamna dr. ing. Simona Louise VORONCA - expert in managementul riscului, Doctor in Managementul riscului, absolventa a masterului “Managementul riscului” organizat de Academia de Studii Economice București, practician cu o experienta de peste 14 ani in implementarea managementului riscului intr-o companie mare, care indeplinește atat cerintele OSGG 400/2015, cat si cele ale Bursei de Valori Bucuresti - fiind listata la bursa, presedinte al Subcomitetului tehnic de standardizare „Managementul riscului”, din anul 2008, organizat in cadrul CT 373 al ASRO Asociatia Romana de Standardizare si membra in asociatii internationale de profil.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.