despre

agenda

inregistrare

locatie

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul „Finantarea proiectelor de eficienta energetica”, care se va desfasura in data de 22 iunie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti, Blvd. Alexandru Serbanescu nr. 87, sector 1.

Seminarul isi propune sa creeze o platforma de discutii intre specialistii din industrie, abordand subiecte cheie legate de facilitarile pentru eficienta energetica, proiecte de investitii in eficienta energetica, precum si gestionarea resurselor financiare in vederea finantarii si implementarii proiectelor in domeniul eficientei energetice.

Lectorii invitati sa sustina prezentari in cadrul lucrarilor sunt reprezentanti ai Ministerului Energiei - Organismul Intermediar pentru Energie, BERD, ai bancilor si companiilor implicate in finantarea proiectelor de eficienta energetica.

In speranta ca evenimentul prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda propusa, precum si Formularul de participare.