despre    agenda   inregistrare   locatie  

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „Implicatia continutului Fisei cu Date de Securitate asupra obligatiilor din punct de vedere al SSM, la nivelul angajatorilor ”, care se va desfasura in data de 23 noiembrie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti, Blvd. Alexandru Serbanescu nr. 87, sector 1.

Scopul Seminarului este de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti, evenimentul avand caracter interactiv. Astfel, participantii vor avea posibilitatea de a beneficia de schimbul de informatii ce se va realiza in cadrul dezbaterilor, precum si de experienta si expertiza lectorului, expert in domeniul sanatatii si securitatii in munca.

SUBIECTE prezentate:
Ce reprezinta FDS din punct de vedere al SSM?
Cine este raspunzator pentru intocmirea FDS?
Cui se adreseaza FDS? Este necesara consultarea unei FDS? De ce?
Cum abordez sistemul de munca din perspectiva riscului chimic identificat prin consultarea FDS?
Elemente ale FDS cu relevanta pentru SSM
Modificarile legislative in domeniul chimicalelor aduc beneficii sau costuri? Pentru cine?
Studiu practic al unei FDS

In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.

*Meda Consulting este acreditata ca si furnizor de formare profesionala pentru pentru cursul autorizat “Manager al sistemului de management, securitate si sanatate in munca” – cod COR 325709, de aceea in cazul in care sunteti interesati sa obtineti aceasta calificare , va rugam sa ne contactati.