despre    agenda   inregistrare   locatie

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va anunta desfasurarea seminarului “Evaluarea performantei angajatilor”, care se va desfasura in perioada 20 - 21 ianuarie 2016 la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti, Blvd. Alexandru Serbanescu, Nr.87, Sector 1.

SCOP
Functionarea eficienta a sistemului de evaluare a performantei ne indica unde sunt adevaratele probleme in cadrul unei organizatii. In esenta ne indica sanatatea si sustenabilitatea unei organizatii. Imbunatatirea permanenta a sistemului de evaluare a performantei angajatilor asigura valorificarea la maxim a potentialului uman si reprezinta una din strategiile fundamentale ale top managementului pentru implementarea programelor de dezvoltare organizationala. Totusi cele mai recente studii, de exemplu - studiul realizat de CEB Global, arata ca „ 95% din manageri sunt dezamagiti de felul in care companiile deruleaza evaluarile de performanta”.

Va invitam alaturi de noi sa analizam si sa raspundem impreuna la cele mai provocatoare intrebari privind practicile actuale de evaluare a performantei:
- Daca sistemul de evaluare a performantelor este responsabil pentru nemultumirea managerilor, care este cauza concreta a nemultumirilor?
- Este sistemul actual de evaluare a performantei sortit esecului?
- Care sunt marile provocari cu care se confrunta sistemul actual?
- Care sunt strategiile eficiente de evaluare a performantei?
- Sistemul de evaluare reprezinta problema de fond sau modul in care este folosit de catre principalii sai beneficiari- managerii?
- In esenta ce trebuie schimbat :sistemul de evaluare sau tipul de management?

TEMATICA
- Noile tendinte organizationale in managementul resurselor umane;
- Stabilirea indicatorilor de performanta;
- Cele mai frecvente erori in evaluarea performantei si impactul lor asupra dezvoltarii organizationale;
- Metode si tehnici de evaluare a performantei - limite si avantaje;
- Studii de caz;
- Metoda arborelui decizional in evaluarea performantei;
- Mobbing-ul la locul de munca si implicatiile sale in evaluarea performantei;
- Impactul stresului legat de performanta - metode de interventie;
- Tehnici de consiliere in evaluarea performantei;
- Contractul psihologic si performanta.

LECTOR: Maria Velica- psiholog, trainer cu experienta vasta in acest domeniu, colaborator Meda Consulting in cadrul a numeroase proiecte.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la eveniment, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare.