despre    agenda   inregistrare   locatie  

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va anunta desfasurarea Seminarului “Clasificarea deseurilor avand in vedere modificarea Catalogului European de Deseuri” in data de 22 iunie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu nr. 87, sector 1.

Scopul evenimentului este acela de a crea o platforma de discutii intre autoritatile competente si specialisti. Subiectele propuse fac referire la clasificarea deseurilor in conformitate cu prevederile Deciziei 2014/955/UE de modificare a Deciziei 2000/532/CE de stabilire a unei liste de deseuri in temeiul Directivei 2008/98/CE si a Regulamentului 1357/2014/UE de inlocuire a Anexei III la Directiva 2008/98/CE privind deseurile si de abrogare a anumitor directive, care se aplica din 1 iunie 2015, urmare a realizarii corelatiei dintre legislatia pe deseuri si legislatia pe substante chimice periculoase. Dorim ca acest Seminar sa raspunda intrebarilor si provocarilor legate de clasificarea deseurilor si sa aduca in atentia participantilor noutatile acestui act normativ.

Participand la acest Seminar veti beneficia de schimbul de informatii realizat in cadrul dezbaterilor, precum si de experienta si expertiza doamnei lector Claudia BABESCU - Consilier superior, Directia Deseuri si Substante Chimice Periculoase, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la eveniment, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.