despre    agenda   inregistrare   locatie  

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul “Controlul produselor de origine animala si non-animala” care se va defasura in data de 8 decembrie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti, Bld. Alexandru Serbanescu nr. 87, sector 1.

Seminarul isi propune sa creeze o platforma de dezbatere intre autoritati si specialisti, abordand subiecte cheie precum: legislatie, proceduri si metode utilizate in controlul oficial al alimentelor, certificate de export - tari terte, proceduri, linii directoare privind gestionarea situatiilor de criza / criza potentiala generate de alimente.

Lectorii invitati sa participe la dezbateri sunt reprezentati ai Ministerului Sanatatii, Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.