despre    agenda    inregistrare    locatie

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „Actualitati in utilizarea aditivilor alimentari: domenii, etichetare, legislatie actualizata”, care se va desfasura in data de 20 ianuarie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti.

Aditivii in alimente sau in alte ingrediente alimentare reprezinta o componenta habituala in produsele procesate. Utilizarea lor a fost deja strict reglementata in Comunitatea Europeana, insa de la intrarea in vigoare a regulamentelor specifice, numeroase probleme de aplicare au fost semnalate. Aceasta a dus la amendarea regulamentelor, la actualizarea lor si la elaborarea de indrumare care sa ajute operatorii sa respecte legea si sa protejeze consumatorii.

SUBIECTE DEZBATUTE:
Aditivii alimentari permisi conform legislatiei europene actuale
Baza de date europeana a aditivilor alimentari: instructiuni de folosire
Principiile transferului si al transferului invers: cum le aplicam
Aditivi permisi si limite maxime in preparate de aditivi, enzime, arome si nutrienti alimentari
Declararea aditivilor vanduti ca atare sau in preparate de aditivi, enzime, arome sau nutrienti catre consumatorul final
Aditivi alimentari – criterii de puritate – Reg 231/2012

LECTORI:
Conf. Dr. Corina-Aurelia ZUGRAVU - Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti;
Constantin COVACI - Specialist.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la eveniment, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda seminarului, precum si formularul de participare.