despre    agenda   inregistrare   locatie  

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul „Noutati in mecanismul achizitiilor publice”, care se va desfasura in data de 20 aprilie 2016, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu nr. 87, sector 1.

Lector in cadrul seminarului va fi Domnul conf. univ. dr. Cezar BRAICU, trainer cu experienta in management, negociere si comunicare in afaceri, eficienta economica a investitiilor si evaluare, achizitii publice.

 

  TEMATICA:
- Cele mai recente modificari legislative si impactul acestora asupra derularii achizitiilor publice
- Derularea procedurilor
- Proceduri de achizitii
- Elemente componente/clauze ale unui contract de achizitie. Factori cu influenta in derularea contractelor
- Achizitiile publice derulate in cadrul proiectelor cofinantate din fonduri europene – element de impulsionare sau frana?
- Riscuri identificate in planificarea achizitiilor publice, in cadrul procedurii de atribuire si in derularea contractelor de achizitii publice
- Schimbarea Sistemul electronic de achizitie SEAP - SICAP “Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice - SICAP” – SMIS 48625, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala
In speranta ca veti participa alaturi de noi la seminar, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.