despre agenda inregistrare locatie

Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul „Fenomene de uzura, eroziune si coroziune (tribocoroziunea) si prevenirea lor in industrie”, care se va desfasura in data de 27 mai 2015, la Phoenicia Grand Hotel Bucuresti.

Evenimentul se adreseaza specialistilor ce activeaza in industria auto, aeronautica, navala, transport feroviar, constructii, etc., cu atributii in proiectarea, executia si receptia lucrarilor, exploatarea si intretinerea instalatiilor si pieselor supuse fenomenelor de uzura, eroziune si coroziune in diverse medii, precum si specialistilor cu atributii de supraveghere, control si reparatii in vederea asigurarii calitatii si sigurantei, prevenirea incendiilor si a exploziilor, prevenirea poluarii mediului.

 

TEMATICA propusa face referire la urmatoarele subiecte cheie:
- Importanta cunoasterii mecanismelor de uzura mecanica si de degradare prin coroziune a materialelor si a aplicarii metodelor avansate de protectie ;
- Ce este un tribosistem;
- Fenomene si tipuri de uzura, eroziune si coroziune;
- Metode si echipamente de testare tribologica;
- Materiale supuse fenomenelor de uzura, eroziune si coroziune;
- Stratul superficial al materialelor;
- Modelarea si simularea fenomenelor si proceselor tribologice;
- Analize de caz si solutii tehnice moderne pentru prevenirea, reducerea si controlul tribocoroziunii.

LECTORI ai Seminarului vor fi doamna Dr. Ing. Magdalena Lungu si domnul Dr. Ing. Iosif Lingvay Secretarul Stiintific al INCDIE ICPE-CA.
In speranta ca propunerea noastra prezinta interes, pentru mai multe detalii privind programul si subiectele, va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.