despre agenda inregistrare locatie    

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va anunta desfasurarea Seminarului “Transportul transfrontier al deseurilor si transportul pe teritoriul Romaniei", care se va desfasura in perioada 8 - 10 iulie 2015, la COCOR SPA Hotel, Neptun-Olimp, judetul Constanta.

~~~~~

LECTORI ai evenimentului vor fi doamna Cristina PITIGOI - Consilier Principal, Directia Deseuri si Substante Chimice Periculoase si doamna Anca ANGHELUTA - Consilier Superior in cadrul Directiei Deseuri si Substante Chimice Periculoase, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.

TEMATICA:
- Cadrul legal si masuri administrative privind aplicarea Regulamentului (CE) Nr. 1013/2006 al Parlamentului European si al Consiliului din 14 Iunie 2006 privind transferurile de deseuri;
- Procedura de notificare si acord preliminar scris;
- Cerinte aplicabile dupa obtinerea acordului scris;
- Cerinte generale de informare prevazute la art.18 din Regulamentul 1013/2006;
- Exporturi din Comunitate in Tari Terte;
- Importuri in Comunitate din Tari Terte;
- Tranzitul prin Comunitate dinspre si catre Tari Terte;
- Obligatiile de preluare a deseurilor;
- Punerea in aplicare a prevederilor Regulamentului 1013/2006;
- Evidenta gestiunii deseurilor conform legislatiei in vigoare, incadrarea deseurilor in Lista Europeana a Deseurilor si stabilirea codurilor de valorificare/eliminare.
In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra si ca veti participa alaturi de noi la eveniment, pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare.