despre    agenda    inregistrare    locatie
 

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „REACH, CLP & SDS - cerinte pentru operatorii economici dupa 1 iunie 2015”, care se va desfasura in perioada 18-19 noiembrie 2015, la Phoenicia Grand Hotel, Blvd. Alexandru Serbanescu Nr. 87, Sector 1.

SCOPUL seminarului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate in acest domeniu si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti.

Evenimentul constituie pentru operatorii prezenti o oportunitate de a clarifica problemele cu care se confrunta si de a se intalni cu reprezentantii autoritatii cu competente in acest domeniu de activitate, lectorii prezenti fiind specialisti din cadrul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, Directia Deseuri si Substante Chimice Periculoase.

SUBIECTELE dezbatute vor face referire la:
*CLP modificari
- obligatiile operatorilor economici
- perioade de derogare
* SDS in acord cu noul termen CLP
- obligatiile operatorilor economici
* Substante restrictionate / autorizate – termene de aplicare
*REACH consolidat
*REACH: preinregistrare, inregistrare, evaluare, autorizare, comunicare
*Clarificarea nelamuririlor legate de autorizarea chimicalelor
*Aplicatii practice si studii de caz.

Avand in vedere faptul ca, Meda Consulting este acreditata ca si furnizor de formare profesionala pentru calificarile Responsabil de mediu (COD COR 325710), Specialist in managementul deseurilor (COD COR 325713), Manager al sistemelor de management de mediu (COD COR 325702), Auditor de mediu (COD COR 325703), in cazul in care sunteti interesati sa obtineti calificarile respective, va rugam sa ne contactati.

In speranta ca aceasta dezbatere prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda seminarului, precum si formularul de participare.