despre    agenda    inregistrare    locatie

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul „Raportarea datelor privind deseurile colectate – pentru deseuri municipale si alte tipuri de deseuri”, care se va desfasura in data de 19 noiembrie 2015, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti.

SCOPUL seminarului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate in acest domeniu si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti. Caracterul interactiv al dezbaterii va oferi participantilor posibilitatea de a clarifica problemele cu care acestia se confrunta si de a descoperi solutiile optime.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la dezbateri, pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare, pe care le gasiti atasate.

 

LECTORI:
Doamna Cristina PITIGOI - Consilier Principal, Directia Deseuri si Substante Chimice Periculoase, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului
~~~
Doamna Stela VALU - Consilier Superior, Directia Deseuri si Substante Chimice Periculoase, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului

TEMATICA:
- Evidenta gestiunii deseurilor conform legislatiei in vigoare;
- Stabilirea corespunzatoare a chestionarelor care trebuie completate, conform domeniului de activitate;
- Trasabilitatea clasificarii deseului de la generator pana la tratatorul final;
- Modul de stabilire a codurilor de valorificare / eliminare, in functie de activitatea contractantului;
- Modul de completare a chestionarelor in SIM;
- Problemele ridicate de operatorii economici urmare a prezentarilor facute.

Avand in vedere faptul ca, Meda Consulting este acreditata ca si furnizor de formare profesionala pentru calificarile Responsabil de mediu (COD COR 325710), Specialist in managementul deseurilor (COD COR 325713), Manager al sistemelor de management de mediu (COD COR 325702), Auditor de mediu (COD COR 325703), in cazul in care sunteti interesati sa obtineti calificarile respective, va rugam sa ne contactati.