despre agenda inregistrare locatie
 

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul „Protocol si organizare evenimente”, care se va desfasura in perioada 2 - 4 septembrie 2015, la Hotel COCOR SPA, Neptun-Olimp, judetul Constanta.

SCOPUL cursului este de a prezenta informatii concrete si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti. Caracterul interactiv al dezbaterii va oferi participantilor o mai buna intelegere a rolului important pe care evenimentele o au ca parte integranta a activitatilor de marketing si relatii publice, a oportunitatilor oferite de comunicarea directa si de a descoperi solutii optime ale managementului evenimentelor si aplicarii regulilor de protocol.

TEMELE propuse pentru discutii in cadrul cursului sunt:
- intelegerea practicilor profesionale ale protocolului
- reguli de protocol in relatiile publice
- protocolul in organizarea evenimentelor
- rolul evenimentelor in strategiile de marketing
- pasii necesari si reguli de urmat
- managementul diferitelor faze ale organizarii unui eveniment; tehnici de planificare
- aplicarea principiilor de comunicare in organizarea evenimentelor

Participand la acest eveniment veti beneficia de expertiza si experienta doamnei lector, Ana Maria TEODORESCU - Expert in comunicare, mass-media si relatii publice, strategii interactionale discursive, mediatizarea evenimentului, relatii publice politice.

In speranta ca evenimentul prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda propusa a seminarului, precum si Formularul de participare.