despre agenda inregistrare locatie
Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va anunta desfasurarea Seminarului “Planul de prevenire si reducere a deseurilor si contributiile la Fondul pentru mediu”, in perioada 22-23 aprilie 2015, la Phoenicia Grand Hotel Bucuresti, Blvd. Alexandru Serbanescu nr. 87, Sector 1.
SCOP
Seminarul isi propune sa continue dezbaterile anterioare si sa creeze o platforma interactiva de discutii intre autoritatile competente si specialisti.
  TEMATICA
- Strategia tematica privind prevenirea si reciclarea deseurilor la nivel european, precum si a Strategiei nationale de gestionare a deseurilor 2014-2020, aprobata prin HG 870/2013
- Obligatiile care decurg ca urmare a implementarii Directivei 2008/98/CE privind deseurile si de abrogare a anumitor directive
- Programul de prevenire a generarii deseurilor si obiectivele principale ale acestuia
- Clarificari din punct de vedere fiscal privind taxele si contributiile la Fondul pentru mediu (evidenta, verificare, colectare)
OBIECTIV
Participand la acest Seminar veti beneficia de schimbul de informatii realizat in cadrul dezbaterilor, precum si de experienta si expertiza lectorilor invitati, reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului si ai Administratiei Fondului pentru Mediu.

Optional, participantii la acest seminar pot obtine diplome emise de A.N.C. pentru urmatoarele calificari: Responsabil de mediu (COD COR 325710), Specialist in managementul deseurilor (COD COR 325713), Manager al sistemelor de management de mediu (COD COR 325702), Auditor de mediu (COD COR 325703).

In speranta ca evenimentul prezinta interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda propusa, precum si formularul de participare.