Despre

Agenda

Inregistrare

Locatie

Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „Managementul performantei in contracte si administrarea acestora”, care se va desfasura in perioada 16 septembrie 2015, Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu Nr. 87, Sector 1.

SCOPUL evenimentului este de a aduce explicatii complete asupra termenilor si conditiilor unui contract, precum si de a evidentia aspecte cheie in vederea gestionarii eficiente a unui contract. Dezbaterile se vor axa pe cunostintele, uneltele si procesele necesare administrarii unui contract. Participantii vor invata cum sa anticipeze problemele si sa le rezolve inainte ca acestea sa devina critice si costisitoare.

In cadrul seminarului vor fi cumulate atat aspectele comerciale ale gestionarii contractelor cat si cele juridice, vor fi prezentate diferite tipuri de contracte, spete, studii de caz in acest domeniu, jocuri de rol, simulari si exercitii, astfel incat participantii sa aiba o apreciere clara a importantei de a fi proactiv in planificarea si gestionarea unui contract.

Participand la aceasta dezbatere veti beneficia de experienta si expertiza lectorului prezent, domnul Av. Theodor RICMAN - colaborator Meda Consulting in cadrul a numeroase proiecte.

In speranta ca evenimentul prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asteptam sa dati curs invitatiei noastre de participare si pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare.