despre    agenda    inregistrare    locatie

Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul “Management performantial”, care se va desfasura in perioada 25 - 27 noiembrie 2015, la Hotel Rozmarin, Predeal, judetul Brasov.

SCOP Cea mai importanta provocare a practicarii unui management performant este capacitatea de a gasi strategiile de adaptare la cerintele pietii, prin intelegerea schimbarilor de mentalitate si actiune a noilor generatii. Performanta manageriala presupune cunosterea tendintelor si dezvoltarea unor programe, atitudini, strategii si mentalitati menite sa asigure supravietuirea si cresterea organizatiei.

LECTOR Participand la eveniment, veti beneficia de experienta si expertiza doamnei lector Maria VELICA - psiholog, trainer cu experienta vasta in acest domeniu, colaborator MEDA CONSULTING in cadrul a numeroase proiecte.

TEMATICA propusa:
- evolutia de la conceptiile traditionale la managementul modern;
- autoevaluarea sistemului de management al organizatiei;
- atuurile unui management performantial;
- teme majore in noua lume a muncii si tendintele care le definesc;
- autoevaluare a organizatiei;
- identificarea nevoilor angajatilor, identificarea rolurilor psihologice, identificarea strategiilor de gandire, a erorilor de comunicare si a asteptarilor;
- evaluarea propriilor cunostinte, deprinderi si abilitati cerute de lucrul in echipa;
- managementul schimbarii;
- exercitii, studii de caz, exercitii interactive.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la aceasta dezbatere, pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda propusa si Formularul de participare. Pentru alte detalii sau propuneri, nu ezitati sa ne contactati.