Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „Metode si tehnici de management al mentenantei”, care se va desfasura in perioada 26 - 28 august 2015 la Hotel Rozmarin, Predeal.

Scopul Seminarului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti. Subiectele propuse pentru dezbatere fac referire la:
1. Rolul mentenantei in filosofia actuala privind productia
2. Strategii de mentenanta
3. Politici privind mentenanta
4. Managementul activitatilor de mentenanta
- Planificarea si programarea activitatilor de mentenanta
- Sistemul informational al activitatii de mentenanta (CMMS)
- Masurarea eficientei si eficacitatii mentenantei (KPI pentru mentenanta)
5. Sisteme, metode si tehnici utilizate in managementul mentenantei: FMEA (Failure Mode And Effects Analysis), RCA (Root Cause Analysis), OEE (Overall Equipment Effectiveness), TPM (Total Productive Maintenance).

Participand la eveniment, veti beneficia de experienta si expertiza lectorului prezent: Domnul Liviu CRACIUN - Conf. univ. dr. - Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea din Craiova.

In speranta ca evenimentul prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda propusa, precum si Formularul de participare.

DESPRE

AGENDA

INREGISTRARE

LOCATIE