Despre

Agenda

Inregistrare

Locatie

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „LOCKOUT/TAGOUT (LOTO) - Proceduri privind controlul energiilor periculoase”, care se va desfasura in perioada 1 - 3 iulie 2015, la Hotel Cocor SPA, Neptun - Olimp, judetul Constanta.

LOTO reprezina o procedura planificata de siguranta, care implica oprirea masinilor si echipamentelor industriale pe durata efectuarii operatiunilor de intretinere si reparatii. Implementarea unui astfel de Program de Control al Energiilor Periculoase — Procedura de Blocare este cea mai buna metoda pentru asigurarea securitatii lucratorilor care efectueaza lucrari de mentenanta - intretinere.

SUBIECTE DEZBATUTE:
Legislatie internationala si nationala
Tipuri de energii carora se poate aplica LOTO
Exceptii privind aplicarea LOTO
Cerintele unui sistem LOTO
Intocmirea unei proeduri LOTO
Instruirea personalului privind procedurile LOTO
Instruirea prestatorilor de servicii, subcontractanti privind LOTO
Autorizarea personalului ce aplica/verifica LOTO
Prezentarea practica a elementelor utilizate in LOTO
Exercitii privind aplicarea procedurilor LOTO

Participand la aceasta dezbatere, veti beneficia de experienta si expertiza domnului
Daniel ALEXA - expert siguranta si securitate.

Optional, participantii la acest curs pot obtine diplome emise de A.N.C. pentru calificarea Manager al sistemului de management, securitate si sanatate in munca – cod COR 325709. Examenul va avea loc in data de 3 iulie 2015, in cadrul aceluiasi hotel.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la eveniment, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda seminarului, precum si formularul de participare.