despre agenda inregistrare locatie
 

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema “Imbunatatirea proceselor si instalatiilor pentru separarea titeiului si gazelor naturale”, care se va desfasura in perioada 23-24 aprilie 2015, la Hotel Palace, Sinaia.

Seminarul isi propune sa creeze o platforma de discutii, in cadrul careia vor fi dezbatute subiecte cheie, care fac referire la:

Concepte actuale privind conditionarea titeiului si gazelor naturale in cadrul procesului de extractie
Progrese in directia clarificarii mecanismelor de separare din gaze a dispersiilor lichide si solide
Elemente privind optimizarea separarii hidrocarburilor lichide in instalatiile din campurile de petrol si gaze
Structura generala, alegerea si proiectarea echipamentelor de separare specifice. Aspecte privind executia si instalarea echipamentelor
Exemple de calcul
Probleme operationale tipice si solutii de rezolvare
Problemele speciale ale separarii dispersiilor ultrafine. Conditiile impuse de instalatiile de uscare, comprimare, deetanizare si alte instalatii de conditionare a petrolului si gazelor naturale
Directii privind cercetarea stiintifica in viitor
Concluzii

Participand la acest eveniment veti beneficia de experienta si expertiza Domnului Prof. Dr. Ing. Neculai PAVLOVSCHI, cu o diversificata pregatire profesionala pentru sectorul petrolier si gazier in profil tehnic, economic si managerial si cumuleaza o indelungata experienta in industria gazelor naturale in domeniul operational, managerial, al cercetarii stiintifice si al ingineriei tehnologice.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la aceasta dezbatere, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda propusa si Formularul de participare .