despre     agenda     inregistrare     locatie

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la cursul „Cum obtinem finantarea investitiilor in eficienta energetica? - curs aplicativ pentru consumatori, prosumatori, promotori”, care se va desfasura in perioada 18 - 19 noiembrie 2015, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti, Blvd. Alexandru Serbanescu nr. 87, sector 1.

TEMATICA
- notiuni fundamentale de eficienta energetica
- ierarhizarea investitiilor
- eficienta energetica versus modernizarea tehnologica
- initierea, organizarea si implementarea proiectelor de eficienta energetica
- studii de caz privind proiecte de investitii in eficienta energetica
- eliminarea obstacolelor in finantarea proiectelor de eficienta energetica
- finantarea proiectelor de eficienta energetica
- studii de caz privind proiecte de investitii in eficienta energetica vizand transformarea consumatorilor de energie in prosumatori
* Detinerea de laptop-uri si de cunostinte elementare de programare in MS Office Excel faciliteaza participarea efectiva a cursantilor la dezvoltarea studiilor de caz

LECTOR
Participand la acest eveniment, veti beneficia de experienta si expertiza domnului lector Mihai Marius VORONCA - absolvent al Facultatii de Energetica - Energetica Industriala, Universitatea “Politehnica” din Bucuresti, doctor inginer, specializarea Termoenergetica, Universitatea “Politehnica” din Bucuresti, avand multiple stagii de cercetare in Franta si Spania, cu o solida experienta universitara, expertiza consolidata in domeniul energiei, cercetare stiintifica fundamentala si aplicativa, consultanta, gestiune de proiecte, administratia publica centrala, finantare comerciala si intensa activitate publicistica; in prezent, director executiv, Fondul Roman pentru Eficienta Energiei.

In speranta ca evenimentul prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Seminarului, precum si Formularul de Participare.