despre     agenda    inregistrare    locatie  

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „Raportarea ca mijloc de conformare cu prevederile legislative. Obligatii si mecanisme de raportare sub directiva privind emisiile industriale”, care se va desfasura in perioada 26 - 27 noiembrie 2015, la Hotel Rozmarin - Predeal, judetul Brasov.

Scopul Seminarului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate in acest domeniu si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti.

LECTOR:
Doamna Iuliana CHIDU - Consilier, Directia Afaceri Europene, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.

SUBIECTE dezbatute:
Prevederi legale privind raportarea în domeniul emisiilor industriale
Relatia raportare-conformare
Obligatii de raportare pentru operatori si autoritati
Mecanisme de raportare
Raportarea propriu-zisa
Rolul corector al raportarii in procesul de implementare a legislatiei de mediu.

Avand in vedere faptul ca, Meda Consulting este acreditata ca si furnizor de formare profesionala pentru calificarile Responsabil de mediu (COD COR 325710), Specialist in managementul deseurilor (COD COR 325713), Manager al sistemelor de management de mediu (COD COR 325702), Auditor de mediu (COD COR 325703), in cazul in care sunteti interesati sa obtineti calificarile respective, va rugam sa ne contactati.

In speranta ca acest Seminar prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda propusa a dezbaterii, precum si formularul de participare.