despre agenda inregistrare locatie
 

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „EMAS - Etalon al performantei de mediu”, care se va desfasura in data de 21 aprilie 2015, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu Nr. 87, Sector 1.

In conformitate cu prevederile Regulamentului (CE) nr. 1221/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 25 noiembrie 2009 privind participarea voluntara a organizatiilor la un sistem comunitar de management de mediu si audit (EMAS), la nivel european se adopta sistemul de management de mediu si audit (EMAS) care are ca obiectiv imbunatatirea continua a performantelor de mediu ale organizatiilor publice si private.
Incurajarea participarii voluntare a organizatiilor la EMAS reprezinta un element al strategiei pentru protectia mediului la nivel european.

Scopul seminarului este de a facilita accesul la informatii, de a comunica partilor interesate obiectivele si componentele principale ale acestui instrument european, de a instrui reprezentantii organizatiilor publice sau private in legatura cu modalitatile de aplicare si inregistrare in EMAS, avantajele si beneficiile pe termen lung concretizate in cresterea competitivitatii pe piata europeana a organizatiilor care obtin inregistrarea EMAS.

LECTORI :
Doamna Felicia IOANA - Sef Serviciu Controlul Poluarii si Protectiei Atmosferice, Directia Controlul Poluarii si Evaluare Impact, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor;
Doamna Elena BALICA - Consilier Superior, Directia Controlul Poluarii si Reglementari, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului

Optional, participantii la acest curs pot obtine diplome emise de A.N.C. pentru urmatoarele calificari: Responsabil de mediu (COD COR 325710), Specialist in managementul deseurilor (COD COR 325713), Manager al sistemelor de management de mediu (COD COR 325702), Auditor de mediu (COD COR 325703). Examenul va avea loc in data de 23 aprilie 2015, ora 15.00, in cadrul aceluiasi hotel.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la eveniment, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda seminarului, precum si formularul de participare.