despre agenda inregistrare locatie

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul „Detergenti si produse de curatenie - cerinte pentru operatorii economici”, care se va desfasura in data de 28 mai 2015, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu, Nr.87, Sector 1.

Scopul Seminarului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti. Temele propuse pentru discutii fac referire la obligatiile operatorilor economici in temeiul regulamentelor europene:
- Regulamentul (CE) nr. 648/2004 privind detergentii
- Regulamentul (UE) nr. 259/2012 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 648/2004 in ceea ce priveste utilizarea fosfatilor si a altor compusi ai fosforului in detergentii de rufe destinati consumatorilor si in detergentii pentru masini automate de spalat vase destinati consumatorilor
- Corespondenta etichetei cu CLP

Evenimentul constituie pentru operatori o oportunitate de a clarifica problemele cu care se confrunta si de a se intalni cu reprezentantii autoritatii cu competente in acest domeniu de activitate, lectorii prezenti fiind specialisti din cadrul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, Directia Deseuri si Substante Chimice Periculoase.

In speranta ca evenimentul prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda propusa, precum si Formularul de participare.