DESPRE    AGENDA    INREGISTRARE    LOCATIE

Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema “Deseuri extractive: cadrul legislativ si obligatiile de raportare, inclusiv planurile de gestionare a deseurilor extractive”, care se va desfasura in perioada 26-28 august 2015, la Hotel Rozmarin, Predeal - judetul Brasov.

Scopul Seminarului este de a aduce in discutie aspecte legate de obligatiile operatorilor privind gestionarea deseurilor rezultate din activitatea de prospectiune, explorare, extractie din subteran sau de exploatare a carierelor, tratare si stocare a resurselor minerale, avand in vedere faptul ca planul de gestionare a deseurilor provenite din activitatile de extractie, trebuie sa respecte normativele in vigoare.

Tematica dezbaterii face referire la cadrul legislativ si obligatiile de raportare privind gestionarea deseurilor din industriile extractive in contextul legislatiei nationale si europene, planurile de gestionare a deseurilor din industriile extractive, caracterizarea deseurilor din industriile extractive si clasificarea instalatiilor de gestionare a deseurilor din industriile extractive.

Participand la eveniment, veti beneficia de experienta si expertiza doamnei lector Claudia BABESCU - Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.

In speranta ca Seminarul prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare.