despre agenda inregistrare locatie

Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul Interactiv “Ordonanta de urgenta nr.5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice”, care se va desfasura in data de 18 iunie 2015, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti.

SCOP
Scopul Seminarului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate in acest domeniu si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti. Caracterul interactiv al dezbaterii va oferi participantilor posibilitatea de a clarifica problemele cu care acestia se confrunta si de a descoperi solutiile optime.

 
TEMATICA propusa a Seminarului face referire la:
- inregistrarea in registrul producatorilor de baterii si acumulatori;
- stabilirea sistemelor de colectare adecvate;
- realizarea ratelor minime de colectare;
- evidenta, raportari;
- etichetare, ambalare;
- operatiuni de tratare, reciclare si eliminare;
- obligatiile producatorilor de EEE;
- obligatiile colectorilor si valorificatorilor;
- obligatiile autoritatilor publice locale.

OBIECTIV
Participand la acest Seminar veti beneficia de schimbul de informatii realizat in cadrul dezbaterilor, precum si de experienta si expertiza domnului lector: Cornel BREZUICA - Expert protectia mediului.

Optional, participantii la acest seminar pot obtine diplome emise de A.N.C. pentru urmatoarele calificari: Responsabil de mediu (COD COR 325710), Specialist in managementul deseurilor (COD COR 325713), Manager al sistemelor de management de mediu (COD COR 325702), Auditor de mediu (COD COR 325703).

In speranta ca evenimentul prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda Propusa si Formularul de participare.