Despre     Agenda      Inregistrare      Locatie  

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul „Controlul intern / managerial - Atelier de lucru”, care se va desfasura in data de 10 martie 2015, la Phoenicia Grand Hotel, situat in Blvd. Alexandru Serbanescu,Nr.87, Sector 1 Bucuresti.

Scopul Seminarului este de a forma un atelier de lucru, bazat pe interactivitate, in cadrul caruia participantii vor beneficia de informatii concrete, de actualitate in acest domeniu si vor putea analiza modul de implementare a OMFP 946 / 2005.

SUBIECTE abordate:
- Considerente generale privind sistemul de control intern
- Componentele controlului intern
- Definirea, reglementarea si continutul standardelor de management / control intern
- Elemente organizationale – premise necesare pentru dezvoltarea sistemului de control managerial in organizatii: grup de lucru, instruiri
- Instrumentarul cu care opereaza sistemul de control managerial
- Metodologia cadru pentru dezvoltarea sistemului de control managerial; metode si tehnici de implementare a controlului intern
- Standardele de control intern. Cum se implementeaza in practica procesul? - Aplicatii
- Atelier de lucru - parte practica - autoevaluare

In speranta ca subiectul propus dezbaterii prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asteptam sa luati parte alaturi de noi la acest eveniment si va rugam sa consultati Agenda propusa a Seminarului. Pentru detalii legate de modalitatea de inscriere si tarife, va rugam sa ne contactati.