despre    agenda    inregistrare    locatie

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „Noutati legislative produse cosmetice & produse biocide”, care se va desfasura in perioada 18 - 19 noiembrie 2015, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu Nr. 87, Sector 1.

LECTORII seminarului vor fi:
Dr. chim. Gabriela CILINCA - specialist produse biocide;
Dr. Biochim. Irina TANASE - specialist produse cosmetice.

SUBIECTE dezbatute:
Legislatia actualizata a produselor biocide;
Etichetarea produselor biocide;
Art. 95 in perspectiva BPR;
Produse de granita cu cosmetice, stabilite in baza etichetarii si a declaratiilor (cosmetice/biocide/medicamente/dispozitive medicale);
Ghidul de raportare al efectelor nedorite grave (SUE) - notificarea SUE;
Ghidul de raportare al efectelor nedorite grave (SUE) - evaluarea cauzalitatii;
Bunele practici de fabricatie ale produselor cosmetice.

Avand in vedere faptul ca, Meda Consulting este acreditata ca si furnizor de formare profesionala pentru calificarile Responsabil de mediu (COD COR 325710), Specialist in managementul deseurilor (COD COR 325713), Manager al sistemelor de management de mediu (COD COR 325702), Auditor de mediu (COD COR 325703), in cazul in care sunteti interesati sa obtineti calificarile respective, va rugam sa ne contactati.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la eveniment, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda seminarului, precum si formularul de participare.