despre agenda inregistrare locatie

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul cu tema „Auditul de mediu – aplicatii & studii de caz”, care se va desfasura in perioada 17 - 18 iunie 2015, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu Nr. 87, Sector 1.

SUBIECTE:
1. Auditul de mediu – consideratii generale: performanta de mediu a organizatiei si necesitatea dezvoltarii unui sistem de management de mediu:
  a) Auditul sistemelor de management de mediu - managementul proceselor conform cu ciclul PDCA (programul de audit)
  b) Activitati de audit:
          * planificarea auditurilor de mediu – Planul de audit;
          *auditul propriu-zis la fata locului: colectarea de dovezi obiective pentru formularea opiniei echipei de audit – Fise de colectare date/ de constatari;
          *finalizarea activitatilor de audit – Raport de audit, Raport de neconformitate, actiuni corective/preventive.
  c) Echipa de audit pentru sisteme de management de mediu:
          * cerinte de competenta pentru echipa de audit de mediu – formarea echipei in functie de domeniul auditat;
          * roluri, responsabilitati si activitati in cadrul echipei de audit de mediu.
2. Exemple, Studii de caz:
  a) Audit de mediu in organizatia FABRICA de CERAMICA, dupa implementarea sistemului de management de mediu: stabilire echipa de audit, intocmire plan/planuri de audit, desfasurare audit in zonele de proces din organizatie; formulare constatari si intocmire Raport de audit;
  b) Audit de deseuri (conform Legii 211/2011) sau audit de mediu pentru evaluarea conformarii cu cerintele legale privind managementul deseurilor in organizatia EDILITARE.

LECTOR:
Doamna Lucretia RAUT - specialist in domeniul protectiei mediului, auditor de mediu, colaborator Meda Consulting in cadrul a numeroase proiecte.

Optional, participantii la acest curs pot obtine diploma emisa de A.N.C. pentru calificarea Auditor de mediu (COD COR 325703).

In speranta ca evenimentul prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda cursului, precum si formularul de participare.