Despre

Agenda

Inregistrare

Locatie

Stimata Doamna / Stimate Domn,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Workshop-ul Interactiv cu tema „Managementul apelor uzate industriale si menajere. Retehnologizarea statiilor de epurare” care se va desfasura in perioada 1 - 3 iulie 2015, la Hotel COCOR SPA, Neptun, judetul Constanta.

Scopul acestui Workshop este de a prezenta informatii concrete si de actualitate, caracterul interactiv fiind evidentiat pe tot parcursul evenimentului.

SUBIECTE abordate:
Solutii privind epurarea apelor uzate industriale si menajere;
Tehnologii moderne de epurare;
Managementul apelor uzate industriale si menajere. Recuperarea si reutilizarea apei;
Audit de proces si utilizarea eficienta a apei epurate;
Sisteme flexibile si adaptabile de epurare;
Retehnologizarea statiilor de epurare.

LECTOR:
doamna Casen PANAITESCU - Auditor autorizat, Sef lucrari - Departament Ingineria Prelucrarii Petrolului si Protectia Mediului, Universitatea Petrol - Gaze din Ploiesti.

Optional, participantii la acest curs pot obtine diplome emise de A.N.C. pentru urmatoarele calificari: Responsabil de mediu (COD COR 325710), Specialist in managementul deseurilor (COD COR 325713), Manager al sistemelor de management de mediu (COD COR 325702), Auditor de mediu (COD COR 325703). Examenul va avea loc in data de 3 iulie 2015, in cadrul aceluiasi hotel.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la aceasta dezbatere, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare .