despre agenda inregistrare locatie

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va anunta desfasurarea Seminarului “Ambalaje si deseuri de ambalaje - cadrul legislativ si obligatiile de raportare”, care se va desfasura in perioada 5 - 6 august 2015, la COCOR SPA Hotel, Neptun-Olimp, judetul Constanta.

 

TEMATICA propusa pentru discutii face referire la urmatoarele subiecte cheie:
- cadrul legislativ privind ambalajele si deseurile de ambalaje
- raportarea datelor privind ambalajele si deseurile de ambalaje, conform Ord. 794/2012

LECTOR:
Participand la acest seminar, veti beneficia de experienta si expertiza doamnei lector Mihaela OLARU - Sef Serviciu, Directia Deseuri si Substante Chimice Periculoase, ANPM, evenimentul fiind interactiv, cu studii de caz.

Optional, participantii la acest curs pot obtine diplome emise de A.N.C. pentru urmatoarele calificari: Responsabil de mediu (COD COR 325710), Specialist in managementul deseurilor (COD COR 325713), Manager al sistemelor de management de mediu (COD COR 325702), Auditor de mediu (COD COR 325703). Examenul va avea loc in data de 7 august 2015, in cadrul aceluiasi hotel.

In speranta ca subiectul propus prezinta interes pentru dumneavoastra si ca veti participa alaturi de noi la eveniment, pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Agenda si Formularul de participare.