despre agenda inregistrare locatie

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „Modul de raportare in SIM – statistica deseurilor”, care se va desfasura in data de 18 iunie 2015, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu Nr. 87, Sector 1.

SUBIECTE:
Evidenta gestiunii deseurilor conform legislatiei in vigoare;
Stabilirea corespunzatoare a chestionarelor care trebuie completate, conform domeniului de activitate;
Trasabilitatea clasificarii deseului de la generator pana la tratatorul final;
Modul de stabilire a codurilor de valorificare/eliminare, in functie de activitatea contractantului;
Modul de completare a chestionarelor in SIM;
Problemele ridicate de operatorii economici urmare a prezentarilor facute.

LECTORI:
Doamna Cristina PITIGOI - Consilier Principal, Directia Deseuri si Substante Chimice Periculoase, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului;
Doamna Stela VALU - Consilier Superior, Directia Deseuri si Substante Chimice Periculoase, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.

Optional, participantii la acest curs pot obtine diplome emise de A.N.C. pentru urmatoarele calificari: Responsabil de mediu (COD COR 325710), Specialist in managementul deseurilor (COD COR 325713), Manager al sistemelor de management de mediu (COD COR 325702), Auditor de mediu (COD COR 325703).

In speranta ca evenimentul prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda seminarului, precum si formularul de participare.