Despre      Agenda      Inregistrare      Locatie
 

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „REACH, CLP & SDS - cerinte pentru operatorii economici dupa 1 iunie 2015”, care se va desfasura in perioada 8-10 iulie 2015, la Hotel Cocor SPA, statiunea Neptun - Olimp, judetul Constanta.

SCOPUL seminarului este de a prezenta informatii concrete, de actualitate in acest domeniu si de a crea o platforma de discutii intre specialistii prezenti.

Evenimentul constituie pentru operatorii prezenti o oportunitate de a clarifica problemele cu care se confrunta si de a se intalni cu reprezentantii autoritatii cu competente in acest domeniu de activitate, lectorii prezenti fiind specialisti din cadrul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, Directia Deseuri si Substante Chimice Periculoase.

SUBIECTELE dezbatute vor face referire la:
CLP modificari
obligatiile operatorilor economici
perioade de derogare
SDS in acord cu noul termen CLP
obligatiile operatorilor economici
Substante restrictionate / autorizate – termene de aplicare
REACH consolidat
REACH: preinregistrare, inregistrare, evaluare, autorizare, comunicare,
Clarificarea nelamuririlor legate de autorizarea chimicalelor
Aplicatii practice si studii de caz

Optional, participantii la acest curs pot obtine diplome emise de A.N.C. pentru urmatoarele calificari: Responsabil de mediu (COD COR 325710), Specialist in managementul deseurilor (COD COR 325713), Manager al sistemelor de management de mediu (COD COR 325702), Auditor de mediu (COD COR 325703). Examenul va avea loc in data de 10 iulie 2015, in cadrul aceluiasi hotel.

In speranta ca aceasta dezbatere prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda seminarului, precum si formularul de participare.