despre agenda inregistrare locatie

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Cursul „Metode de evaluare a riscului conform standardelor ISO 31000 si ISO 31010 privind managamentul riscului”, care se va desfasura in data de 14 mai 2015, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti, Blvd. Alexandru Serbanescu, Nr. 87, Sector 1.

Cateva intrebari la care veti putea raspunde dupa participarea la curs:
- Sunt identificate si evaluate corespunzator principalele riscuri, proprii activitatilor din cadrul compartimentului?
- Sunt stabilite masuri adecvate de gestionare a riscurilor identificate si evaluate la nivelul activitatilor din cadrul compartimentului?
- Este asigurata completarea/actualizarea Registrului riscurilor, in indeplinirea cerintelor legale si pentru protejarea si cresterea valorii organizatiei?

 

 

TEMATICA:

- Necesitatea, rolul si avantajele unui sistem de management integrat al riscurilor;
- Concepte cheie ale managementului riscurilor, terminologie: obiective, riscuri, mediul de risc, perceptia riscului, nivele de incertitudine, atitudinea fata de risc;
- Metode de evaluarea riscurilor: identificare, evaluare, impact asupra obiectivelor, criterii de impact, expunerea la risc, profilul de risc, toleranta la risc, tipuri de riscuri operationale, financiare, strategice si de hazard; strategia de gestionare a riscurilor;
- Selectia tehnicilor de evaluarea riscurilor;
- Studii de caz: intocmirea Matricei consecinte/ probabilitate, scalele de cuantificare a riscurilor, ierarhizarea amenintarilor si a riscurilor;
- Registrul riscurilor, aplicatie: modul de constituire si completare.


LECTOR va fi doamna dr. ing. Simona Louise VORONCA - expert in managementul riscului si practician cu o experienta de peste 12 ani in implementarea managementului riscului.

In speranta ca subiectul propus prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asteptam sa luati parte alaturi de noi la acest eveniment si va rugam sa consultati Agenda, precum si Formularul de participare.