DESPRE

AGENDA

INSCRIERE

LOCATIE

CONTACT

 

     Stimata Doamna / Stimate Domn,

     Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul „Modul de aplicare si avantajele procedeului de gaslift la sondele de gaze libere si gaz condensat in legatura cu marirea factorului de recuperare a gazelor din zacaminte”, care se va desfasura in perioada 11-12 martie 2015, la Phoenicia Grand Hotel Bucuresti.
     Evenimentul isi propune sa creeze o baza de discutii interactiva intre specialistii prezenti, in vederea aprofundarii metodelor de aplicare a procedeului de gaslift, precum si a avantajelor utilizarii.
      LECTOR: Domnul Prof. Dr. Ing. Neculai Pavlovschi, cu o diversificata pregatire profesionala pentru sectorul petrolier si gazier in profil tehnic, economic si managerial si cumuleaza o indelungata experienta in industria gazelor naturale in domeniul operational, managerial, al cercetarii stiintifice si al ingineriei tehnologice.

TEMATICA:

- Modele hidraulice aplicabile
- Evidentierea conditiilor de functionare a sistemului strat – sonda – suprafata
- Pozitionarea procedeului de gas lift intre celelalte metode de extractie
- Conditii si moduri de aplicare ale procedeului de gaslift la sondele de gaze libere si gaz condensat
  - Determinarea cazurilor ce se preteaza la aplicarea procedeului si selectia sondelor candidate
- Aspectele economice de baza
- Proiectarea aplicatiilor, evaluarea rezultatelor
- Prelungirea duratei de viata a sondelor si marirea factorului final de recuperare in cazul aplicarii procedeului de gaslift
- Echipamente, instalatii si dispozitive
In speranta ca subiectul propus dezbaterii prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va asteptam sa luati parte alaturi de noi la acest eveniment si va rugam sa consultati Agenda propusa a Seminarului. Pentru detalii legate de modalitatea de inscriere si tarife, va rugam sa ne contactati.