Despre    Agenda    Inregistrare    Locatie  
 

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul cu tema „Managementul riscurilor tehnologice. Metode de analiza si evaluare”, care se va desfasura in perioada 19-20 noiembrie 2014, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti - Blvd. Alexandru Serbanescu nr. 87, sect. 1.

SUBIECTE ABORDATE:
* Metode cantitative si calitative de analiza a riscului tehnic/tehnologic. Principii, obiective si etape ale metodelor de analiza:
- Hazop ( Hazard and operability)
- Hazid (Hazard Identification)
- Lopa (Layer of Protection Analysis)
- MADS-MOSAR (Metodologia de Analiză a Disfunctiilor Sistemelor - Metoda Organizata si Sistemica de Analiza a Riscurilor)
* Riscuri tipice de operarare si nivelurile de siguranta. Disfunctii de operare si consecinte ale acestora: accidente tehnice, defectarea, cedarea, avaria, elemente specifice sistemelor tehnice/tehnologice;
* Grila, securitate-bariere de prevenire si limitare a riscurilor tehnice/tehnologice (BU-BT);
* Calculul frecventei de manifestare a consecintelor nedorite ale unui scenariu de risc si selectarea scenariilor accidentale;
* Aplicatii practice ale metodelor Hazop-Hazid-Lopa pentru o instalatie tehnologica;
* Utilizarea modelelor matematice si a programelor de calcul in evaluarea riscurilor industriale de incendiu, explozie si poluare.

In speranta ca aceasta dezbatere prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii privind modalitatile de inscriere.