DESPRE

AGENDA

INREGISTRARE

LOCATIE

 

 

Stimati parteneri,

Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul Interactiv cu tema „Negocierea comerciala interna vs. Negocierea comerciala internationala”, care se va desfasura perioada 25 - 27 iunie 2014, la Hotel Cocor - Neptun, judetul Constanta.

In cadrul seminarului vor fi evidentiate diferentele dintre cele doua negocieri in baza dificultatilor ce pot aparea ca urmare a unor factori precum: Concurenta - deosebit de puternica si calificata; Conflicte intre preturile interne si externe; Confruntari ale legislatiilor nationale; Confruntari intre monedele nationale; Fluctuatii valutare; Transferabilitati valutare interzise sau limitate; Conditionari tehnice de adaptare; Confectionari de ambalaje si marcaje speciale; Dificultati in procurarea mijloacelor de transport; Intampinarea masurilor protectioniste; Organizarea activitatii de marketing.

In speranta ca veti participa alaturi de noi la eveniment, va asiguram de deplina noastra consideratie si va rugam sa consultati agenda seminarului, precum si formularul de participare.