Despre    Agenda    Inregistrare    Locatie

Stimati parteneri,


Compania Meda Consulting are deosebita placere de a va invita sa participati la Seminarul „Etichetarea produselor alimentare conform Regulamentului 1169/2011”, care se va desfasura in data de 20 noiembrie 2014, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti, Blvd. Alexandru Serbanescu nr. 87, sector 1.

Partener Media:

Scopul evenimentului este de a crea o platforma de discutii si de a prezenta informatii actualizate cu privire la etichetarea produselor alimentare conform Regulamentului 1169/2011.

Rolul etichetarea produselor alimentare este de a simplifica identificarea acestora, clasificarea, descrierea si promovarea, reprezentand un mijloc de comunicare intre industrie, comert si consum. Totodata abordarea etichetarii produselor alimentare a impus elaborarea unor norme si reglementari din partea organismelor internationale, transformandu-se ea insasi intr-un produs pentru obtinerea caruia sunt necesare activitati de cercetare a opiniei consumatorului, de proiectare, de realizare, de lansare pe piata.

Lectorii invitati in cadrul seminarului sunt reprezentati ai Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si ai Institutului National de Sanatate Publica.

In speranta ca aceasta dezbatere prezinta un real interes pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru mai multe detali privind modalitatile de inscriere.